Teglgaarden

Bed & Breakfast Tåsinge

På det idylliske Tåsinge smukt beliggende i landsbymiljø med gadekær – midt i naturen med store skove og Valdemars Slot som nabo ligger Teglgaarden. Vi byder vore gæster velkommen til smagfuldt indrettede dobbeltværelser med udsigt – alle med dobbeltseng. I det ene værelse mulighed for opredning. Kun 5 km til Svendborg.

Værelserne har hver sin farve men med samme standard og stil – gode madrasser og allergivenlig indretning.

Teglgaardens værelser er RØGFRI

Der er TV med danske, tyske og engelsk sprogede programmer på alle værelser og hvert værelse har udgang til egen græsterrasse med havemøbler. Der er mulighed for at låne grill. Tekøkkenet har service til 10 personer, køleskab, mikroovn, kaffemaskine og elkedel, så vore gæster selv kan anrette et lettere måltid.

Vi serverer morgenmad med holdning blandt andet med økologisk kaffe/the, hjemmebagt økologisk brød, youhurt og mælk fraThise, frisk frugt, juice, ost og pålæg.

Vore gæster vælger selv morgenmadens sammensætning. Morgenbakke serveres til hvert værelse. Alle værelser har bord og stole/sofa, så morgenmaden kan nydes på værelset eller når vejret tillader det i haven. Tekøkkenet står også til vore gæsters rådighed.

Til Teglgaarden hører en nedlagt kirsebærplante, hvor rådyr græsser og fasaner er daglige gæster. Der er folde til vore heste, nubiske geder og Dexter kvæg

Du kan cykle eller gå tur i de store skove, som du kan se fra vinduet eller besøge det historiske Valdemars Slot. Tag et kig fra Bregninge Kirketårn og besøg Tåsinge Lokalhistoriske museum- eller prøv at følge Øhavsstien til fods. Fin badestrand ligger kun 5 minutters kørsel fra Teglgaarden. Dette er blot nogle få af alle de muligheder Tåsinge og Sydfyn byder på.

Priser fra kr. 625,- pr. overnatning for 2 personer i dobbeltværelse. Prisen er inklusive økologisk morgenmad, og alle værelser er opredt med linned og håndklæder. Alle værelser har samme standard og stil, men der er forskel på størrelse og om værelset har eget bad eller fælles bad.

Prisen pr. værelse er fastsat úd fra det. Ved længere ophold ydes rabbat, forhør nærmere. Teglgaardens værelser er til rådighed fra kl. 16.og forlades på afrejsedagen mellem 9 og 11.00. Alternative tider kan aftales.

Gratis adgang til internet via trådløst net.

Slap af i vores vildmarksbad med pristillæg – op til 8 personer – opvarmet eller vandtemperatur efter vejr og årstid !

For reservation eller yderligere oplysninger kontakt os på 2811 7182 bedst efter kl 15.00. Indtal en bedsked eller send en SMS, så ringer vi tilbage. Vi kan også kontaktes på e-mail: mail@teglgaarden.dk

Teglgaarden åben for gæster hele året.

Hunde og andre kæledyr må IKKE medtages

Teglgaarden Bed&Breakfast;, blev etableret i 1999, men er under stadig udvikling og forandring til gavn for vore gæster